На перший забіг із собаками «Біжу з другом» вже зареєструвалися 50 учасників.

Господарі разом зі своїми чотирилапими друзями долатимуть дистанцію 800 метрів, а переможці отримають корисні й смачні подарунки.

«Метою забігу є популяризація гармонійного співіснування та активного сімейного відпочинку разом зі своїми хвостатими улюбленцями. У рамках заходу також планується дискусійна панель з експертами щодо належного поводження із домашніми та безпритульними тваринами, законодавчих аспектів відповідальності за жорстоке поводження, безпечного співіснування людей і тварин у міському середовищі та соціальних ініціатив для тварин. Крім того, учасники зможуть безкоштовно прочіпувати свого песика та, звісно, отримати море позитивних емоцій від спілкування із чотирилапими друзями»,  – розповідає Олександра Мельник, директорка КП «Центр захисту тварин» Житомирської міської ради.

Для того, щоби взяти участь у першому забігу з собаками, потрібно зареєструватися за посиланням: https://cutt.ly/xwLpoCW

Місце проведення та дата проведення: 21 вересня у Гідропарку біля ресторану “Дубки” о 14.00.

Головний організатор події: КП «Центр захисту тварин» Житомирської міської ради та ГО «Кіт Пес Єнот Корова». Довідки за телефоном: 067 558 77 68.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.