У Житомирі запустили естафету “Не купуй – візьми з вулиці!”

У Центрі захисту тварин оголосили флешмоб серед мешканців міста. Мета –
ефективна адопція безпритульних тварин у нові родини.

Розпочав його міський голова Сергій Сухомлин, взявши під опіку чарівного песика на ім`я Адель. Після долучилися представники місцевої влади, мас-медіа та лідери думок, які також обрали собі хвостатих підопічних.

Зміст естафети полягає в тому, аби привернути увагу до безпритульних тварин, що живуть на вулиці та знаходяться на тимчасовому утриманні на підприємстві чи волонтерів. Адже, для того, щоб знайти собі вірного чотирилапого друга, не обов`язково його купувати. Безхатні й безпородні тварини завжди вирізнялися особливою віданністю на все життя.

Опікуни, в першу чергу, забезпечують інформаційну підтримку свого підопічного та за бажанням допомагають із утриманням або лікуваанням тварини.

Всі, хто має бажання взяти участь у челенджі та допомогти знайти люблячі родині вухастим створінням, може звернутися за номером телефону 067 558 77 68 з Пн.-Пт. 9.00 -18.00.

Інформативні сюжети про песиків, які чекають своїх господарів від Житомир.info та Телеканалу СК1:

Валентина – у родину

Журналісти телеканалу СК1 взяли під опіку пса Валентина. Ми інформаційно підтримуємо цього собаку. Нині він мешкає в центрі захисту тварин, однак мріє про свою родинуКП "Центр захисту тварин" ЖМР

Опубліковано Телеканал СК1 Вівторок, 28 квітня 2020 р.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.