Ветеринарна клініка

На сьогоднішній день ветеринарна клініка Центру надає базовий спектр послуг, що забезпечує первинну профілактику, ефективну діагностику захворювань та оперативне втручання зі стерилізації домашніх тварин.

Клініка устаткована високоякісним діагностичним обладнанням (гематологічний та біохімічний аналізатори крові, мікроскоп, лампа Вуда), що дозволяє оперативно отримати аналізи та висновок лікаря.

Центр має кваліфікованих спеціалістів, які щоденно виконують близько 10 операцій  стерилізації собак та котів за сучасною методикою.

    

Особлива увага приділена чистоті та дезінфекції приміщень. Усі хірургічні інструменти стерилізуються в сухожаровій шафі, що забезпечує їхню стовідсоткову стерильність. В основних приміщеннях відбувається постійна дезінфекція повітря бактерицидними лампами, що свідчить про налагоджений інфекційний контроль.

             

У КП “Центр захисту тварин” гарантовано можна отримати якісні базові ветеринарні послуги за помірними цінами та з індивідуальним підходом до кожного песика і котика!

Адже здоровий чьотирьохлапий друг –  безтурботне та щасливе життя всієї родини!

Попередня консультація та запис за номером телефону (067) 558 77 68.

Перелік та вартість послуг за посиланням