Вакцинація домашніх котів важлива!

Чи варто вакцинувати домашнього улюбленця, який живе вдома та не гуляє на вулиці? Подібні питання часто з`являються у власників муркотунів.

До прикладу, у котика з’явилися сльозки.. І це зовсім не означає, що він плаче. Так само як наявність з носа сопельок (ексудату) та кашлю не означає, що тваринка напилась холодних молока чи водички!

Ці симптоми можуть бути першими ознаками деяких вірусних інфекцій, збудники яких власники тварин можуть «принести» додому елементарно з одягом та взуттям! А якщо у вас декілька тварин, то зараження відбувається з блискавичною швидкістю і тоді хворіють всі коти..

Але такі випадки можна попередити!

ВАКЦИНАЦІЯ є ефективним та доступним методом профілактики розповсюджених для кішок захворювань таких як панлейкопенія, герпесвірусна інфекція, каліцивірусна інфекція тощо

Дані хвороби є досить небезпечними для здоров’я та життя тварини. Тому вчасна профілактика забезпечить спокійне та безтурботне життя як улюбленцям, так і їх власникам!

Щеплення проводиться один раз в рік, вартість становить від 210 – 300 грн. В наявності вакцини Біофел та Фелоцел. Попередній запис: 067 558 77 68.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.