Про соціальну функцію та майбутній заробіток КП “Центр захисту тварин” говорили на “Житомир.інфо”

Забезпечення комфортного та безпечного співіснування людини та тварини у Житомирі та поповнення місцевого бюджету – пріоритетні завдання комунального підприємства “Центр захисту тварин” Житомирської міської ради. Про це директор підприємства Олександра Мельник розповіла в ефірі програми “Діалоги” на “Житомир.інфо”.

Керівник центру звернула увагу на соцільну функцію, яку виконуватиме підприємство. Вона складається з реалізації кількох напрямків, а саме:

  1. Відлов, стерилізація, вакцинація від сказу та ідентифікація безпритульних тварин
  2. Вдосконалення місцевої нормативної бази, що стосується відповідальності власників домашніх тварин
  3. Інформаційно-роз’яснювальна робота з населенням стосовно гуманного поводження з тваринами

Як підприємство зароблятиме?

За словами директора КП “Центр захисту тварин”, наразі кошти з міського бюджету виділяються на заходи щодо належного поводження з безпритульними тваринами  – на відлов, стерилізацію, вакцинацію та підбір трупів загиблих тварин.

Паралельно оформлюються необхідні документи на отримання ліцензії для надання платних ветеринарних послуг. Це і буде одним з видів заробітку коштів підприємством.

Також Олександра Мельник звернула увагу на те, що КП здійснюватиме стерилізацію безпритульних тварин у інших населених пунктах області. Представники влади кількох міст вже звернулися із відповідними запитами до КП “Центр захисту тварин”. Незабаром будуть укладені відповідні угоди про співпрацю. Таким чином, підприємство матиме додаткове джерело заробітку.

Більше дізнатись про діяльність КП “Центр захисту тварин” можна, переглянувши відео.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.