Унікальна акція з безкоштовної стерилізації безпритульних котів та кішок у Житомирі!

В рамках багаторічної плідної співпраці з ТОВ «ЧОТИРИ ЛАПИ УКРАЇНИ» оголошується березнева акція з безкоштовної стерилізації безпритульних кішок та котів у м. Житомирі!

Протягом 9 робочих днів 4-15 березня фахівці благодійного фонду на території КП «Центр захисту тварин» проведуть масову стерилізацію безпритульних муркотунів (15-20 особин щодня), яких можуть привезти активні мешканці міста! Запрошуються всі небайдужі допомогти зробити гарну справу разом!

📌Обов’язкові умови стерилізації!

1. Необхідно попередньо зареєструватися за номером телефону (0412) 55 00 20 (Пн.-Пт. 9.00-18.00).
2. Кішки мають бути безпритульними, що проживають на території міста. Послуга для домашніх котиків на платній основі згідно з прайсом Центру.
3. У день операції кота/кішку необхідно забрати в теплі умови для тимчасового утримання впродовж однієї доби, після чого повернути до ареалу проживання.

❗️У випадку вагітності безпритульних кішок, – стерилізація позачергова!❗️


Надалі стерилізація безпритульних тварин відбуватиметься у звичному режимі роботи комунального підприємства в рамках реалізації міської програми «ЖИТОМИР – ДРУЖНЄ МІСТО ДО ТВАРИН» на 2018-2020 роки! Цьогоріч, станом на 22.02.2019, Центром захисту тварин вже виловлено, стерилізовано і вакциновано від сказу безхатніх 84 песика та 22 котика🐾

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.